Forside Nyheder Alle Hold Kalender Tilmelding m.m. Om De Grå Pantere Kontakt

Natur og miljø II


Vi er en deltagerstyret studiekreds opstået/startet fra venteliste den 10. januar 2017, og hjulpet på vej af Natur og Miljø I holdet. Der er nu 25 deltagere på holdet, hvilket er passende. Via foredrag og ekskursioner beskæftiger vi os med emner om naturen og miljøet.

Program planlægges på holdet i fællesskab.
Vi har et koordinerende team på 3 personer.
Deltagerne er på skift ansvarlige for mødernes indhold samt aftaler med eksterne foredragsholdere/guider.

Aktiviteter/emner

Foredrag/indlæg dels i Lunden og dels eksternt, guidet af en fra holdet eller en fra stedet vi besøger/ eller en som ved noget om emnet.

Vi har siden start haft emner som Vejlby Mose, Kongenshus og hedens opdyrkning, haft foredrag om Darwin og andre forskere vedrørende evolutionsteorien samt Galapagos. Foredrag om naturen i Silkeborg Kommune, været på svampetur. Lært om, og selv prøvet at fremstille papir. Har været på tur i Gjern Bakker, Den genfundne Bro. Besøgt Genbrugspladsen, Silkeborg Vandværk, Rosens fodspor i Silkeborg m.m.
Udflugter

I foråret var vi på fugletur til Skjern Ådal, og har også planer om en lidt længere tur det kommende forår. Som parallelt hold til Natur og Miljø I, er der mulighed for fælles aktiviteter. I juni 2017 var vi sammen på besøg hos Verner Dalsgaard i Hjortsballe, hvor vi gik en tur i skoven og så på specielt orkideer, men også andre planter og naturen.

Info om holdet


Tid: tirsdage kl. 13.30–16.00
Max 30 deltagere

Sted:
Lunden
Vestergade 74
8600 Silkeborg

Koordinator og info:
Elly Würtz
Tlf.: 2426 1302
Mail: ellywrtz@gmail.dk

De to Natur og miljø-hold er parallelle hold og har nogle gange fælles aktiviteter.

> Tilmelding m.m.
Alle hold:


De Grå Pantere Toldbodgade 29-31 8600 Silkeborgtlf. 8682 6699graa-pantere@mail.dk