Forside Nyheder Alle Hold Kalender Tilmelding m.m. Om De Grå Pantere Kontakt

Kunstforståelse


Holdet arbejder som en selvformulerende gruppe, hvor deltagerne byder ind med kortere eller længere indlæg, der vedrører det program, som vi i fællesskab udarbejder for hvert halvår.

Vi ser på kunst og debatterer kunst. Vi har gruppearbejde med diskussion om udvalgte kunstværker. I en periode har vi beskæftiget os en del med de forskellige kunstnersammenslutninger f.eks. Decembristerne, Kammeraterne og Koloristerne. Ind imellem har vi haft temaer som islamisk kunst, grønlandsk kunst og kunstnere fra Slovakiet på programmet.

Ud af huset

Vi besøger gerne aktuelle udstillinger på museer og gallerier både i og uden for Silkeborg. J.F. Willumsen på Aros, Øen som Inspiration – Gotland på Silkeborg Bad og sidst men ikke mindst Jorn + Munch på Museum Jorn har alle været besøgt med guide. Forårets udflugt går til henholdsvis Glasmuseet i Ebeltoft og Randers Kunstmuseum, som begge er med i kunstprojektet De syv dødssynder, og det kommende projekt Face præsenteret på 6 af Silkeborgs kulturinstitutioner vil indgå i næste sæsons program - begge projekter en del af Aarhus 2017.


Info om holdet


Tid: onsdage kl. 12.30–15.00
Kursusstart: 6. september 2017

Max. 28 deltagere
Venteliste

Udgifter til museumsbesøg og foredragsholdere

Sted: Panterlokalet
Toldbodgade 29-31
8600 Silkeborg

Koordinator og info:
Kirsten Hartmann
Tlf.: 8682 7233
Mail: hartmann.silkeborg@mail.dk

> Tilmelding m.m.

Alle hold:


De Grå Pantere Toldbodgade 29-31 8600 Silkeborgtlf. 8682 6699graa-pantere@mail.dk